Lima Kategori Pelengkap Dan Perubatan Alternatif (Cam)

Lima Kategori Pelengkap Dan Perubatan Alternatif (Cam)

Dengan lebih dari 1 000 kematian tahun, kanser serviks mewakili utama menyebabkan kanker kematian dalam wanita di AMERIKA syarikat. Di awal dari pembangunan cervic pra-luka-luka yang disebabkan oleh virus itu papillomavirus (wanita sel-sel) keluarga. Aku pasti akan mencoba beberapa perkhidmatan lain untuk melihat bagaimana mereka membandingkan, mudah-mudahan mengambil keuntungan dari beberapa lebih pengenalan diskaun sementara aku di dalamnya.
Mungkin aku akan mencari layanan yang lebih baik daripada Menolak Dokter, tapi asas premis adalah mungkin untuk menjadi yang sama. Ia menjadikan elegan dan cerdas digunakan sehari-hari teknologi seperti videoconferencing dan digital catatan medis untuk memberikan saya 24/7 (oke, 15/7) akses ke dokter dengan hanya beberapa minit melihat, tidak peduli di mana di negara saya. Sejujurnya aku tidak berpikir aku akan melihat GP dalam bentuk manusia pernah lagi.

Alternatif perubatan telah didefinisikan oleh Negara Pusat untuk saling Melengkapi dan Perubatan Alternatif (NCCAM) sebagai bentuk penyembuhan berlatih yang digunakan di tempat konvensional ubat, seperti menggunakan diet khusus untuk merawat kanser bukan menjalani pembedahan, radiasi, atau kemoterapi yang telah disarankan oleh konvensional dokter." Ia adalah berbeza dari pelengkap kedokteran, yang adalah penyembuhan berlatih digunakan bersama-sama dengan standard rawatan perubatan, contohnya menggunakan akupunktur untuk membantu dengan sampingan kesan-kesan kanser rawatan; atau, perubatan integrasi, yang adalah jumlah pendekatan untuk menjaga yang melibatkan pikiran pasien, badan, dan semangat dan menggabungkan standard rawatan perubatan CAM dengan amalan yang telah ditunjukkan yang paling berjanji". Ini tiga konsep dikumpulkan bersama-sama sebagai Pelengkap dan Perubatan Alternatif (CAM).

Banyak orthopedists berurusan dengan bidang-bidang tertentu badan, seperti tulang belakang, hip, tangan, lutut, atau kaki. Yang lain berurusan dengan keadaan tertentu, seperti artritis.

Kira-kira 4 dalam sepuluh bedah ortopedik adalah ketua ahli bedah, dan kemudian 4 lagi akan berlatih umum dan khusus ortopedik pada masa yang sama. Di sisi lain, kira-kira 2 dalam sepuluh dianggap pakar dalam bidang itu. Itu salah faham ialah pakar bisa merawat hanya gangguan dalam mereka terkurung lapangan, tapi mereka mungkin merawat pelbagai otot syarat.

AMA melobi & dasar, tort pembaharuan, gelombang kesihatan dan saudara liabiliti undang-undang untuk membatasi hak-hak pesakit, dan bersubahat antara semua firma undang-undang, terutama penggugat itu firma hukum, memastikan kau tak punya solusi yang legal sama ada yang adil ruang sidang dan kurangnya semua, pampasan untuk luka-lukamu. Ini adalah membuktikan sangat menguntungkan untuk insurans sektor dan medis-undang-undang industri.
Penyelewengan perubatan liabiliti insurans, termasuk doktor' mutuals, adalah perubatan pertahanan organisasi (MDOs) dan ini adalah dalang menyelaraskan semua palsu laporan medis, palsu x-ray, palsu SAYA laporan, elektronik catatan medis dan bersabar hitam pangkalan data. Mereka adalah orang-orang di belakang barisan hadapan teror dan penyalahgunaan kami pengalaman sebagai jenayah tepung atau iatrogenic pesakit.

Persatuan Perubatan Amerika adalah lobi kuasa, tapi jangan lupa tak satu pun dari situasi buruk yang mungkin tanpa bersubahat dengan firma undang-undang, kerajaan dan polis, dan sektor keuangan, insurans dan fakta.

Dipimpin oleh Profesor Jonathan Bisson Institut Perubatan Psikologi Klinis dan Neurosciences di Universiti Cardiff Sekolah Perubatan, kajian sedang dijalankan di dalam makmal yang direka khas, dengan percubaan terapi dihantar ke veteran dalam hubungan dengan Veteran NHS Wales. Penyelidik berharap pendedahan untuk kenangan trauma, ditingkatkan dengan berjalan kaki, muzik tinggi dan kesan gambar, akan menghapuskan kognitif mengelakkan - menghadapi strategi yang boleh menyumbang kepada semakin teruk gejala PTSD.

kesihatan kesihatan ubat